Nu har jag glömt att uppdatera bloggen igen. Toulouse har varit i Alingsås på utställning. Fast vi höll inte på att komma iväg pga av att min bil inte ville starta. Sen när jag skulle ringa efter hjälp så fungerade inte telefonen. Efter mycket om och men när jag förstod att det var fel på mobilen och jag gick in och ringde ifrån vanliga telefonen. Så fick jag tag på min snälla pappa som kom och räddade mig, då jag fick låna hans bil. Det var väl tur att vi kom iväg, nu när dagen slutade så bra. Det var första gången som han tävlade som vuxen. Fast han är bara är bebis än, snart elva månader gammal. Liten katt i stor kropp. Han tog sitt första certifikat i klass 9 och blev även nominerad till panelen. Han fick en jättebra bedömning av Mikael Edström. Så bra domare som tar katterna bra och är så lugn.